IR Global konverents

11.06

IR Global on kiirelt arenev rahvusvaheline organisatsioon, kuhu kuuluvad eri valdkonna spetsialistid, suurima esindatusega õigusvaldkonnas ja audiitortegevuses. Tegemist on 2010 aastal asutatud organisatsiooniga, kuhu hetkel kuulub juba üle 1400 liikme, kes on spetsialiseerunud ca 70 erinevale valdkonnale, pakkudes teenuseid rohkem kui 170+ jurisdiktsioonis.

Advokaadibürool Turnstone on Eestis eksklusiivsus, olles ainus Eestis õigusteenust pakkuv advokaadibüroo, kel on IR Global liikmelisus.

IR Global korraldab igal aastal ülemaailmselt ning ka regionaalselt konverentse oma liikmetele. 

Sellel aastal toimus IR Global´ i konverents esimest korda Baltikumis ning advokaadibürool TURNSTONE oli võimalus ja suur au seda korraldada.

Tervitasime külalisi esimesel õhtul oma büroos, kus võtsime nad vastu katuseterrassil.

Järgmisel päeval toimus konverents, kuhu olid palutud esinema ja rääkima väga olulistel teemadel oma ala spetsialistid. Urmas Kukk rääkis sellest, et kui tehisintellekt kasutab isikuandmeid, kes siis vastutab. Kilvar Kessler jagas infot elulistest finantsteenustest, küberriskidest ning rääkis digitaalsest vastupidavusest. Tänapäeva maailmas ei saa me tähelepanuta jätta ka oma vaimset tervist ning läbipõlemine on see, mis meid kõiki ohustab. 

Lähemalt sellest teemast rääkis meile psühhiaater Dr. Katrin Kaarma.

Konverentsipäeva lõpetas ühine õhtusöök Fotografiskas, kus pakuti imemaitsvaid toite ning üllatasime külalisi, viies nad vahepalana külastama samal ajal üleval olnud Peter Lindbergh´i näitust „Olemise kergus“.

Kohale olid osalejad tulnud 22st erinevast riigist ja enamusel oli Tallinnas viibida esimene kord. Sellest tulenevalt korraldasime neile vanalinna ning Eesti ajalugu tutvustava giidituuri.

Oli äärmiselt meeldiv võõrustada kõiki osalejaid ning korraldada sellist konverentsi.