IR Global

03.11

Advokaadibüroo Turnstone on tänaseks olnud juba kaks aastat IR Global liige. IR Global on rahvusvaheline organisatsioon, kuhu kuuluvad finants-, majandus- ja õigusvaldkonna spetsialistid, kes on spetsialiseerunud umbes 90 erinevale valdkonnale. Meie büroo omab ainukesena Eesti Vabariigis IR Global liikmelisust, olles sellega osa ülemaailmsest spetsialistide võrgustikust.

Kõik organistsiooni liikmed omavad erakordset mainet ja kõrgeimat kutsestandardit. See tagab teenuste kõrget kvaliteeti ning parimat tulemust vastavalt ka meie büroos kujunenud väärtustele.

Võimalus pöörduda teiste IR Global liikmete – meie rahvusvaheliste kolleegide poole, tagab ka keerulise rahvusvahelise elemendiga asja lahendamist ning kliendile mitmekülgse ja kõrgetasemelise teenuse pakkumist. Olgu laual mõne muu riigi maksusüsteem, tehingud või kinnisvara, meie klient saab alati parimat nõu. Eriti aktuaalsed on IR Global pakutavad võimalused praeguste reisipiirangutega, võimaldades saada teenust virtuaalselt, paindlikult ja kulutõhusalt.

IR Global kodulehel on võimalik lugeda aktuaalseid teemasid käsitlevaid artikleid. Hiljuti on Suurbritannia büroo Keystone Law partner Hannah Budd kirjutanud artikli Brexit’ist: https://www.irglobal.com/article/brexit-and-divorce-the-final-sprint-to-the-court-door/.

Loe ka meie advokaatide viimaseid artikleid siit:
• Andmekaitsest Eesti Vabariigis – https://www.irglobal.com/article/data-protection-in-the-republic-of-estonia-our-work/
• Eesti maksusüsteemist – https://www.irglobal.com/article/notable-facts-about-estonian-tax-system-you-ought-know/

Lisaks korraldab IR Global nii iga-aastaseid konverentse kui ka väiksemaid üritusi, eesmärgiga luua liikmetele rahvusvahelisi kogemusi ja võimalusi. Näiteks on selle aasta sügisese konverentsi asemel korraldatud nn „Virtuaalne kuu“, mille jooksul peeti kõnesid ja töötube teemadel nagu kinnisvara, intellektuaalne omand, raamatupidamine, vaidlused ja palju muud. Ühel neist õnnestus ka meie büroo advokaatidel sõna võtta.

Kokkuvõtteks on IR Global liikmelisus andnud meile palju uusi kontakte ning võimalusi ka rahvusvahelisel tasandil ja loodetavasti saavad ka kliendid kasu meie liikmelisusest.